I OVAJ SLAGAO! PU Novi Sad demantuje Janka Veselinovića!

Autor: Republika

Vesti

24.01.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnica Odeljenja za upravne poslove Policijske uprave u Novom Sadu Slobodanke Osmajić demantovala je tvrdnje jednog od lidera Saveza za Srbiju Janka Veselinovića u vezi produženja elektronskog potpisa u PU Novi Sad.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

Saopštenje prenosimo u celosti.

Netačno je da je nemoguće produžiti elektronski sertifikat bez prethodnog zakazivanja termina, da je zbog toga potrebno doći ujutru od 7 do 7.15 časova, kao i da trenutno ne radi elektronsko zakazivanje termina putem portala E-uprava.

Istine radi, termini za dobijanje elektronskih sertifikata mogu se zakazati elektronskim putem na portalu, a dnevno je u PU Novi Sad slobodno ukupno 77 termina. Da ovaj portal radi, najbolje govori činjenica da je za danas putem njega bilo zakazano 29 termina, juče 28, a prekjuče 23.

 

 

Takođe, u zavisnosti od interesovanja građana i raspoloživih kapaciteta dnevno se izda i veći broj elektronskih sertifikata, od broja mogućih zakazivanja elektronskim putem. Tačnije, i građani koji lično dođu u prostorije Policijske uprave, u bilo koje doba radnog dana, mogu dobiti pomenute sertifikate.

Primera radi, juče je izdato ukupno 97 sertifikata, a elektronskim putem je, kako sam već naglasila, bilo zakazano svega 28 termina. Odnosno, 69 građana je dobilo sertifikat, iako nisu imali zakazan termin putem portala E-uprava.

Takođe, podsećam građane da u Policijskoj upravi Novi Sad  šalteri za izdavanje elektronskih seritifikata, kao i ličnih dokumenata, rade svakog radnog dana od 7 do 21 sat, kao i subotom od 8 do 16 časova.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading