TRIFUNOVIĆ RAČUNA NA KADROVE NAPREDNJAKA: Lider PSG zna kako bi podelio funkcije ako dobije vlast

Autor:

Vesti

24.01.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović intenzivno razmišlja o tome da preuzme članstvo SNS ako dođe do smene vlasti posle predstojećih izbora, ali uz ogradu da i u tom procesu otimanja članova treba biti jako pažljiv i odvojiti žito od kukolja.

RepublikaFoto: Tanjug
Sergej Trifunović

Trifunović je u intervjuu za NIN otkrio svoje podle namere kroz zamišljanje idealne situacije u Srbiji, u kojoj dolazi do pada aktuelnog predsednika i lidera SNS Aleksandra Vučića, pa se u tom smislu bavi raspodelom pozamašnog broja naprednjaka i bagateliše njima predviđajući im da će se razbežati za dva dana posle tektonskih promena koje, zasad, postoje samo u njegovoj glavi.

Podvlači da u svemu tome treba biti veoma oprezan sa onima koji će jedva dočekati da se prestroje u drugi tabor.

Tačnije, Trifunović ovim indirektno poručuje da u svom partijskom jatu nikako ne želi da vidi aktuelne visoke funkcionere iz redova SNS, koji su se, po njegovom mišljenju, kompromitovali, posebno apostrofirajući ministarku građevinarstva i saobraćaja Zoranu Mihajlović.

- Taj galimatijas od 700.000 ljudi postojaće još maksimum 48 sati. Tu treba biti pažljiv, jako pažljiv sa svim preletačevićima... Drugačije je sa onima koji nisu imali izvršnu vlast ili se nisu omrsili - razotkriva Trifunović svoj pakleni plan po zamišljenom dolasku na vlast.

Poslanik SNS Igor Bečić kaže za Srpski telegraf da su retke situacije kada lider PSG može trezveno da razmišlja, pa makar i o tome da pošto-poto prigrabi članove SNS.

- Zaneo se u svojoj viziji da bi u budućnosti on bio neki politički faktor. Sada mu ne smeta što sve te ljude koji podržavaju politiku predsednika Vučića i SNS uvek vređa da su botovi i sendvičari. Zanimljivo je da razmišlja o tome da ih prevesla, kao da je toliki narod glup - ističe Bečić.

Smanji dozu!

Trifunović u ovom intervjuu prognozira fantastičan uspeh svog pokreta na izborima osvajanjem 80 mandata.

- Uzeli bi nekih 80 mesta i validno se rvali sa zaraženim majmunima na ruševinama srpskog parlamentarizma - optimističan je lider PSG.

Međutim, srpska skupština ima 250 poslanika i prostom računicom dolazi se do toga da će Sergejev pokret na izborima osvojiti 32 odsto glasova! Podsećamo Trifunovića da je istraživanje agencije Faktor plus iz decembra 2019. pokazalo da PSG podržava svega 6,5 odsto građana, pa ostaje prava misterija kako će za tri meseca prikupiti preostalih 25,5 procenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Miki

24.01.2020 19:57

Trifunovic je prso sa svojim mozgom i zivi u nekoj svojoj masti!

Mia

24.01.2020 21:24

Gospodin Trifunovic i danas ima veoma bujnu mastu i zelim da ga obavestim da se ne raduje unapred,tektonskih promena nece biti i mislim da nema takvih u SNS-u koji bi imali zelju da se prestroje u drugi tabor.

Eca

24.01.2020 22:23

Zaista me interesuje sta bude kad se ova Sergej probudi iz ovih svojih halucinacija ili mozda je bolje postaviti pitanje da li se on uopste budi iz svojih ludila?

ivan87

24.01.2020 22:38

Pa dali ti imas neke bubice u glavi,pa ko ce tebe da izabere da mi je znati....