IVKOVIĆEVA ODUVALA BORKA: Pokloniću mu svu imovinu, ako dokaže da sam je nezakonito stekla!

Autor: Tanjug

Vesti

24.01.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsednistva SNS Biljana Popović Ivković odbacila je večeras kao beskrupulozne laži predstavnika SzS o spornoj imovini pojedinih funkcionera i istakla da se vrednost njene imovine nije uvećala od kada je državni sekretar, što se, kako ističe, za njihovog gazdu Dragana Ðilasa ne može reći.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

- Molim Borka Stefanovića da pronađe stan na Vračaru od 500.000 evra i povede sa sobom svog advokata kako bih mu ga odmah prepisala. Ako pronađe imovinu koju sam nezakonito stekla od 2016. godine, od kada sam državni sekretar, pokloniću mu sve - navela je Popović Ivković u izjavi za javnost.

Ona je ocenila da na svojim rijaliti „konferencijama za novinare" portparoli SZS beskrupuloznim lažima skreću pažnju javnosti sa ključnih pitanja u vezi sa Ðilasovim biznis šemama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Borko Stevanović


- Borko Stefanović, pored Marinike Tepić, samo je još jedan običan lažov šetajućeg cirkusa Dragana Ðilasa, čija je uloga isključivo i samo ta da se ne govori kako je Ðilas dok je bio na najvišim državnim funkcijama u ovoj zemlji poslovao sa državnim preduzećima i preko svojih privatnih firmi ostvario promet od 619 miliona evra - ukazala je Popović Ivković.

Ona je istakla da za taj novac može da se kupi 5.000 kvalitetnih stanova za pet hiljada porodica.

 

 

- Umesto što Stefanović bestidno laže trebalo je najpre da pita gazdu za kojeg radi, a očigledno ga to do sad nije pitao, odakle tajkunu Ðilasu imovina, i to samo onaj deo koji je prijavio, nekretnine u vrednosti od 25 miliona evra, što je misaona imenica za svakog prosečnog građanina ove zemlje - navodi ona.


Ona pita Stefanovića i koliko ga je Ðilas platio da spinuje priču kako bi skrenuo pažnju sa Ðilasovih miliona fabrikujući lažne afere svakodnevno i ne birajući sredstva.

- Koliko god da Ðilas plaća, ne bih dala svoj obraz da budem sluga beskrupuloznog tajkuna i pri tom ispadnem najveća budala u društvu - kaze Popović Ivković.
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić


Ali šta očekivati, kako dodaje, od Borka Stefanovića, čoveka koji nije smeo da se vrati u Beograd posle pregovora sa Editom Tahiri u Briselu, dok su Albanci uspostavljali granicu između Srba sa KiM i Srba iz centralne Srbije.

Ona ocenjuje i da predstavnici SzS "podmuklim podmetanjem i jeftinim metodama" pokušavaju da devalviraju rad predsednika, ministara i državnih sekretara i svih koji drugačije misle kako bi se nasilno vratili na vlast i "arčili državnu kasu i ponovo čerupali državna preduzeća", saopšteno je iz SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zora

24.01.2020 17:33

Bravo gospodjo. Ako ste im rekli.

Mortiša

24.01.2020 18:01

Niko iz opozicije nema sramote ni granice u lažima,oni su svi rasporedjeni i imaju zadatak da napadaju sve koji imaju veze sa sadašnjom vlašću.Tužno i sramotno.

sabrina

24.01.2020 18:47

pametno mu je odgovorila

Mia

24.01.2020 21:55

Bravo za gospodu Ivkovic odgovorila je na najbolji moguci nacin Stefanovicu,koji sa Marinikom deli prvo mesto na opozicionom turniru lazova.