"Znali smo da MARINIKA laže, al' nismo znali da NE ZNA DA ČITA"

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras da Marinika Tepić ne zna da čita izveštaje DRI i istakao da u njegovom mandatu Ministarstvo odbrane nije ništa nabavljalo od firme GIM, ali da je Dragan Šutanovac 2008. i 2009. godine sklopio ugovore sa tom firmom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

- Da je Marinika lažov, znali smo. Da mrzi Srbiju i vojsku znamo i mi, a uz veliku zahvalnost znaju i Šiptari. Ali sada smo naučili da ne zna ni da čita izveštaje DRI. 2008. godine Dragan Šutanovac, u vreme vlasti Marinikinog poslodavca Dragana Ðilasa, sklopio je ugovor i uplatio avans firmi GIM - izjavio je Vulin odgovarajući na tvit Tepić u kome ona iznosi deo izveštaja DRI i poručuje da ministar Vulin ne zna da čita.

Vulin ističe da je Šutanovac 2009. godine, u vreme vlasti Marinikinog poslodavca Dragana Ðilasa, sklopio sa firmom GIM još jedan ugovor.

- U mom mandatu Ministarstvo odbrane nije ništa nabavljalo od firme GIM. Ako je Mariniki nešto sporno neka se obrati svom gazdi Ðilasu pa neka joj se on pravda za sve što se radilo u vreme njegove vlasti - naveo je Vulin.

 

 

On ocenhjuje da mržnja prema vojsci i Srbiji Mariniku čini slepom za sve što ne odgovara njenim lažima.

- Mržnja, zloba i lažljivost ne mogu da se izleče ali promena terapije bi Mariniki puno pomogla, da se izleči bar ono što se izlečiti može - izjavio je Vulin.

Tepić je na Tviteru ranije danas tražila da Ministarstvo objasni šta je kupilo od firme GIM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
ivan87

22.01.2020 18:15

Marinika je zena koja ima problem u glavi,jer ona slusa Djilasa pa joj on govori sta da prica...

ivan

22.01.2020 18:16

Marinika brine samo o svojim kokoskama,jer ako kokoske dobiju bolest od marinike onda ce se zovu lude koke...

Marko

22.01.2020 18:27

Ova Marinka malo malo pa sve iznenadi svojom neprofesionalnošću i neobaveštenošću. A uz sve to, pitanje je da li je dobronamerna, smatram da nije.

jokakii

22.01.2020 20:54

Zena slusa Djilasa pa se onda i pogubi u svemu tome i sebi napravi problem, ipak si ti Marinka za neki laksi posao koji ne zahteva veliki umni rad