(VIDEO) Srpski konzul napravio skandal: Vozio pijan, pa udario u policijsko vozilo

Autor: Kurir, Republika

Vesti

22.01.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunski mediji prenose da je počasni konzul Srbije David Azato uhapšen u Bukureštu, nakon što ga je policijska patrola zaustavila i utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola. Potom se dodaje da je prvobitno odbijao da zaustavi vozilo, i tom prilikom povredio policajca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Diplomata (42) potom je pao na alko-testu gde je pokazano 0.34 promila. Kako je u incidentu povređen policajac, protiv diplomate će biti pokrenuta krivična prijava, javljaju mediji.

Naime, policija je signalizovala vozaču automobila sa stranim tablicama da se zaustavi, ali on to nije učinio, zbog čega su se dali u poteru za njim.

Vozač je bio sa još 3 osobe u automobilu. Mediji navode da se na kraju Azato sudario sa policijskim automobilom, a u udesu je povređen policajac. Oni tvrde da je Azato dao detinjast odgovor - da se nije zaustavio jer se plašio!

Iz srpske ambasade u Bukureštu nisu imali komentar za medije povodom ovog slučaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading