VACIĆEV ODGOVOR "PATRIOTI" MARSOVCU: Ne daj bože da izbije rat, aerodrom Nikola Tesla ne bi mogao da primi sve kukavice iz pokreta 1 od 5 miliona!

Autor: nacionalist.rs, Republika

Vesti

20.01.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lepo je to što ste se najzad setili da ste patriote ali ste malo zakasnili. Svi političari koji su govorili na vašim protestima sem ljotićevca Obradovića su listom za priznanje nezavisnog Kosova. Počinjali ste proteste najavom govora Mirjane Karanović, NATO lobistkinje, koja krivi Srbe u Bosni i Hercegovini za sve ratne strahote. Optužuje naš narod da je genocidan. Opravdava bombardovanje Srbije. Da li je to vaš patriotizam?" navodi predsednik Srpske Desnice Miša Vacić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Miša Vacić

- Srbijanka Turajlić, Marinka Čobanu, Jelena Anasonović, Zoe Gudović…

Organizujete šetnju zbog ubistva Olivera Ivanovića koji je u momentu ubistva bio u prijateljskim odnosima sa srpskom vlašću, što je njegova udovica i danas. Sat vremena nakon ubistva Olivera Ivanovića koordinisano po diktatu onih koji ne žele dobro Srbiji svi uticajniji tviteraši koji su i vama davali podršku za besmislene proteste su optužili Beograd i Srbiju za to ubistvo. Dirigovano iz zapadnih centara, baš poput vašeg pokreta koji šuruje sa Briselskom birokratijom.

Vi koji navodno protestujete protiv nasilja, tokom svih vaših protesta ste počinili više nasilja nego kriminalci sa beogradskog asfalta za proteklih 10 godina. Upadate sa motornim testerama u RTS, uništavate državnu imovinu Srbije, ucenjujete rektorat i iznuđujete izjave rektorke. Postoji još jedna organizacija koja isto tvrdi da nenasilnim metodama ruši režime širom sveta, zove se KANVAS, a danas ceo svet zna i ko su im gazde, pa bi bilo pošteno da i vi kažete za koga radite.

Ako ste zaista patriote recite javno na svojim besmislenim protestima da je Kosovo Srbija. Recite da se u Krajini i danas šikaniraju Srbi, da je Oluja zločin, da je bombardovanje 1999-e zločinačka agresija. Recite da se u Crnoj Gori otimaju svetinje Srpske crkve i da se vrši identitetski genocid. Ako ste zaista patriote, idite na Kosovo i Metohiju, odnesite srpskoj deci makar po jedan paketić, mada su praznici već prošli a vi se toga niste setili. Ako ste zaista patriote onda sigurno znate da Srbija nije jedino Beograd i da u celom regionu(za vas, za mene u Srpskim zemljama) žive Srbi kojima su ugrožena ljudska prava. Oglasite se povodom tih ugroženih prava. Vaš patriotizam, sveden samo na krug dvojke niko u Srbiji ne vidi kao patriotizam, već kao sebičnost ufuranih beogradskih džibera, što vi u suštini i jeste.

Pravi gangsteri nisu u nesposobnoj vlasti, već u okruženju vašeg šefa Dragana Đilasa koji vas finansira da pravite glupe proteste da bi skrenuo pažnju međunarodne javnosti kako bi se bez izbora, na kojima ne bi ni cenzus prošao, dočepao vlasti.

Kakav je to student Srđan Milivojević zvani Marsovac? Student sa 31 godinu? Čovek koji se dobrovoljno javio da naseli Mars??! Kakav frik mora biti čovek koji smatra da će američki projekat kosmičkog pranja novca organizovati naseljavanje nenaseljivog Marsa i baš njega lično pozvati u tu misiju?

Vaš iz pokreta 1 od 5 miliona patriotizam je patriotizam holivudskih filmova, bez realne osnove. Pokažite prvo patriotizam prema svojoj državi i svom narodu pa onda možemo da govorimo ko jeste a ko nije patriota. Dok vi napravite prve patriotske korake, ako ih uopšte ikada napravite, do tada Srpska Desnica svakog dana čini patriotska dela. Srpska desnica koju čine srpski rodoljubi širom Srbije pa i regiona(Srpskih zemalja), u svom članstvu ima dokazane patriote, koji su se borili u ratovima za opstanak srpskog naroda. Gde je vaš patriotizam da pomognete ratnim veteranima, borcima odbrambenih ratova, da se setite zatočenih Srba u Hagu.

Ne, za vas su i jedni i drugi ratni zločinci.

Mi svoj patriotizam nikome ne moramo dokazivati. Kao ni vi vašu izdaju! A vaš patriotizam, vas iz pokreta 1od5 miliona bi se pokazao prvom prilikom kada bi izbio rat. Zakrčili biste aerodrom Nikola Tesla u paničnom strahu bežeći iz Srbije upravo onako kako su to činili vaši ideološki uzori ’90. godina. Ne dao Bog da dođe do rata, vaš kukavičluk bi bio očigledan celoj Srbiji, ali i danas bez rata je jasno kolike ste kukavice. Oslanjate se na zapad da bi urušili svoju državu, to je vaš "patriotizam". Zato i samo zato su vaši protesti propali jer vas niko ne vidi kao patriote! - naglašava Vacić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Natasa

20.01.2020 12:42

Predsednik Vučić je u pravu!

Marija

20.01.2020 12:55

Sreca sto ih nema mnogo pa mogu svi da stanu.

meda

21.01.2020 07:49

Predsednik je u pravu