Handanović rasturio opoziciju: Izgleda da Sergej rastura drogu po Savezu za Srbiju

Autor: Republika

Vesti

19.01.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Damir Handanović prokomentarisao je na Tviteru besprizorne uvrede i napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Damir Handanović

Podsetimo, hajku na predsednika Srbije pokrenula je Vesna Pešić koja je napisala, a potom obrisala srmani tvit u kome je pozvala na Vučićevu likvidaciju, o čemu je Republika već pisala.

Usledile su i brojne reakcije, pre svega funkcionera SNS ali i drugih stranaka na vlasti, na kraju se oglasilo i Tužilaštvo poručivši da utvrđuje da li u postupku Pešićeve ima elemenata krivičnog dela, ali to nije sprečilo bivšeg čelnika opštine Vračar Slavka Tatića da konstatuje da su "samo mrtvi vučići dobri vučići".

Reagujući na ovakve monstruozne pretnje, Handanović je na Tviteru napisao:

- Iskreno, posle ovih utrkivanja ko će smisliti monstruozniju pretnju predsedniku Vučiću i njegovoj porodici, apsolutno sam siguran da je Sergej počeo da rastura psihoaktivne supstance po Savezu za Srbiju - naveo je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
mdj_zucko

19.01.2020 19:15

Pretnje upućene šefu države, moraju biti detaljno ispitane.

Nikoletka

19.01.2020 19:18

To im je deo kampanje kako bi naucili da pricaju sta im gazde kazu.

Gordana

19.01.2020 19:20

Pa, zaista je neprihvatljivo da onakve tvitove pisu osobe pri zdravoj pameti. Opozicija je dostigla sam vrh ludila i delirijuma.

Milance

19.01.2020 20:20

To se odavno već šuška da se kod Sergeja u PSG konzumiraju neke zabranjene supstance.