Vesić o jezivim pretnjama Vučiću: Tužilac da reaguje na pretnje Slavka Tatića!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner DS na Vračaru Slavko Tatić, otac sadašnjeg predsednika ove stranke na Vračaru Bogdana Tatića, danas je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje članovima porodice predsednika Aleksandra Vučića, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić ukazao je da bi na ovakve "jezive pretnje" morao da reaguje tužilac.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić


- U skladu sa politikom terora i nasilja koju sprovodi Ðilas njegovi sledbenici svaki dan prete predsedniku Vučiću, njegovoj porodici, maloletnoj deci i njegovim saradnicima - naveo je Vesić na Fejsbuku.

On je istakao da je Ðilasov cilj jasan, kao i sinoć u Hramu Svetog Save, da "isprovocira nerede i krv".


- Zna dobro Ðilas da mu je poslovno i lično svanulo kada je ubijen Zoran Ðinđić pa se valjda nada da se istorija ponavlja.

Zato njegovi sledbenici prete Vučiću i njegovoj porodici svaki dan", ukazao je Vesić.

On ističe da bi na ovakve pretnje morao da reaguje tužilac, jer bi u svakoj demokratskoj zemlji oni koji ovako prete bili pozvani na odgovornost.



Slavko Tatić je na Tviteru napisao da su "samo mrtvi Vučići dobri Vučići".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Jeca

19.01.2020 14:42

Svako normalan ce ovako nesto osuditi.

Sanja

19.01.2020 14:43

Pa,ljudi,ovo je za zatvor!

Mrmot

19.01.2020 14:45

Tužilaštvo mora reagovati. Ovakve stvari su apsolutno neprihvatljive u jednoj modernoj demokratskoj državi kakva je Srbija.

Ana

19.01.2020 15:00

Oni i ne znaju drugim stvarima da se bave, samo pretnjama i lazima i u pravu je gospodin Vesic treba ih lepo tužiti sramota za nas i nasu drzavu, samo to znaju lopovi jedni!