Bivši bezbednjak: Vučić je jedan od najčuvanijih predsednika na svetu posle Putina i Trampa

Autor: TV Prva

Vesti

18.01.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Predsednika Srbije Aleksandra Vučića naše Kobre čuvaju kao malo vode na dlanu, on je jedan od najčuvanijih predsednika na svetu posle Putina i Trampa", ocenio je jutros bivši srpski bezbednjak Boža Spasić gostujući u jutarnjem programu.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Boža Spasić

- U ovom momentu predsednik nije ugrožen, on je posle Putina i Trampa jedan od najbezbednijih na svetu, budite uvereni... Da ne brinete - kazao je Spasić dodajući da je njegova kritika u tome što nijedna naša služba ne može da se opravda kako nigde nije mogla da pronađe Koraća u poslednjih godinu dana.

- Kako ne možete da pronađete teroristu koji preti da će likvidirati predsednika države? Pa mi smo u ono vreme imali mnogo terorista, a znali smo šta jedu, šta piju, možete da ih nađete preko poziva, telefona... Druge države u ovakvim situacijama vrše pritisak na njihove porodice... Pa ne mogu oni da se šetaju po svetu a da njihove porodice uživaju sve blagodeti - dodao je Spasić.    

On je u jutarnjem programu TV Prve dodao da nismo svesni ozbiljnosti situacije, posebno kad je reč o izvesnom škaljarcu Filipu Koraću koji predstavlja opasnost po bezbednost najviših državnih organa Srbije, a protiv koga je ukinuta istraga a samim tim i crvena poternica Interpola. Gosti su podsetili i da je ubijeni advokat Miša Ognjanović bio Koraćev advokat. 

Voditeljka je upitala goste šta znaju o čoveku protiv koga je čak ukinuta i crvena Interpolova poternica iako je označen kao jedan od najopasnijih ljudi u Srbiji.

- On je pripadnik škaljarskog dela, oko Luke Bojovića, smatran je saradnikom i vojnikom Bojovića... Ja tog čoveka zovem paklena mašina, uvek se njegovo ime negde spominjalo u poslednjoj deceniji ali to je veština tih velikih mafijaša da oni ne učestvuju ni u čemu već samo sakupljaju kajmak... Kao i u Italiji, veliki donovi padaju poslednji, a oni u međuvremenu pokupe samo boraniju, pohapse po 3.000 sitnih mafijaša dok don ne padne poslednji - smatra Spasić dodajući da dok mi ovo pričamo oni već diluju drogu po ulicama i pijacama.

- Kad vidimo šta se događa nije čudno što predsednik Vučić kaže da bi iskočio iz kože! I ja bih - kaže Spasić.

Gosti su komentarisali i da je pomenuti Korać van granica Srbije, ali da postoji mogućnost da se vratio u Srbiju pošto je protiv njega ukinuta crvena poternica Interpola kao i druge mere Tužilaštva, što znači da se on sada ne tereti ni za šta što je šokantno.

Komentarišući sinoćno brutalno ubistvo Kotoranina pred njegovo troje male dece na Bežanijskoj kosi, Spasić je rekao da kod mafije ništa nije slučajno i da je sve povezano pa i ova brutalna likvidacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Nikola

18.01.2020 11:01

Uvek su napadali onog koji radi.

Marija

18.01.2020 11:48

Predsednik i treba da bude najbeznedniji jer svakog dana stizu pretnje od bolesnih ljudi.

Ilija

18.01.2020 13:34

Samo kada se setim šta je doživeo u Srebrenici i treba da bude najbeznedniji jer svakog dana stižu pretnje od bolesnih ljudi.

Miki

18.01.2020 14:34

Zbog mnogih bolesnih umova predsednik treba biti dobro obezbedjen i cuvan, jednostavno funkcija koju ima zahteva to.