RAZBIO GA K'O BULDOŽER STRAĆARU! ŠEŠELJ: Ko glasa za Sergeja, glasa za narkomana!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

17.01.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko na predstojećim parlamentarnim izborima glasa za Sergeja Trifunovića i njegov PSG glasa za narkomana i narkomaniju.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Ovo poručuje lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj. On kaže da je odlično to što su analize na VMA dokazale da Trifunović gotovo svakodnevno šmrče kokain. Prema njegovim rečima, svi birači u Srbiji treba da znaju da je Trifunović težak narkoman, pa ko voli i želi, neka glasa za njega takvog.

Analize krvi Sergeja Trifunovića na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), gde su ga policajci priveli pošto je posle sudara sa autobusom GSP satima odbijao da preda urin na testiranje, pokazale su da je lider PSG bio drogiran u vreme udesa i da redovno koristi kokain!

 

 

Komentarišući ove navode, Šešelj kaže da je za državu i društvo jako dobro to što se sada i zvanično dokazalo da Trifunović koristi kokain.

- To da je on narkoman i da šmrče koku napisao sam na Tviteru odmah posle udesa, pre nego što se u medijima pojavio izveštaj sa Vojnomedicinske akademije. Trifunović je tipična osoba koja koristi kokain i koja će vrlo brzo preći i na heroin. Ukoliko već nije... - naglašava Šešelj, dodajući da građani Srbije treba sve da znaju.

- Svi birači treba da znaju da je Trifunović težak narkoman. Svako ko na predstojećim parlamentarnim izborima bude podržao Trifunovića, glasa zapravo za narkomana i narkomaniju. Pa ko voli i ko želi, neka glasa za narkomana... - podvlači Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading