Haradinaj pozvan kao svedok u slučaju ''Veterani''

Autor: Tanjug

Vesti

17.01.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Arianit Koci izjavio je da je pozvao odlazećeg premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja kao svedoka u slučaju "Veterani".

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Sever Portal
Ramuš Haradinaj

- Odlučio sam da pozovem Ramuša Haradinaja kao svedoka u svojstvu komandanta operativne oblasti (OVK) Dukađini (u vreme sukoba na Kosovu). On može da objasni mnogo stvari, ukljucujući da je logistika deo veterana, on je ekspert u vojnoj oblasti - rekao je Koci za televiziju T7.

Tokom dana objavljeno je da je predsednik Kosova Hašim Tači, takođe jedna od vodećih ličnosti bivše terorističke OVK, predložen kao svedok u slučaju “Veterani”.

Prema Kociju, on možda ima informacije o slučaju.

- Hašim Tači je pregovarao o transformaciji OVK u KZK i ima informacije - rekao je advokat.

U slučaju “Veterani”, bivši kosovski premijer Agim Čeku, vršilac dužnosti ministra odbrane Rustem Beriša, bivši zamenik Škumbin Demaljijaj i devet drugih osoba optuženi su za zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja, prenosi Kosovo onlajn.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading