Vučić: Fajon ne primećuje koliko su ugrožena prava Srba u Sloveniji!

Autor:

Vesti

17.01.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da nema nikakav problem sa evroparlamentarcem Tanjom Fajon, izuzev što ona ne primećuje koliko su ugrožena prava Srba u Sloveniji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Tanja Fajon

Vučić je, u jutarnjem programu TV Prva, na konstataciju da je Fajon zabrinuta zbog situacije medija u Srbiji, kao i zbog bojkota opozicije i pitanje zašto se svađa sa njom, rekao da se sa njom ne svađa, već samo štiti interese Srbije, brani svoju zemlju, i ponaša kao predsednik suverene države.

- Ona ne promećuje koliko su ugrožena prava Srba u Sloveniji. Ljudi treba da znaju da su Srbi najveća etnička grupa u Sloveniji, a jedini koji nemaju pravo da budu nacionalna manjina. Ona se zbog toga ne sekira - konstatovao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milan

17.01.2020 09:52

Odlična konstatacija našeg predsednika.

Nikola

17.01.2020 10:02

Neka Fajon gleda malo durge a Srbiju da ostavi na miru. Bolje da malo poradi na pravima Srba u Sloveniji, jer Srbi sigurno zaslužuju bolji položaj i više poštovanja u Sloveniji.

Ana

17.01.2020 10:18

Srbija štiti prava svog naroda u bilo kojoj zemlji da su.

Mara

17.01.2020 13:26

Sjajna konstatacija naseg predsednika....