Predsednik Vučić čestitao novom ruskom premijeru, ali nije zaboravio ni Medvedeva

Autor: Tanjug

Vesti

16.01.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu i izrazio uvrenje da će dve zemlje nastaviti razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

On je istakao i da je Srbija zahvalna Rusiji za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, posebno u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojima, kako ističe, Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju, saopštila je pres služba predsednika.

- Uveren sam da će Vam ukazano poverenje dati snažnu volju da radite odlučno i posvećeno, na dobrobit Vaše zemlje i bratskog ruskog naroda. Uveren sam da ćemo zajedničkim radom da nastavimo razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa Srbije i Rusije, kao i srpskog i ruskog naroda, koje krase neraskidiva bliskost i međusobno razumevanje i poštovanje - naveo je predsednik Vučić u čestitki.

On je Mišustinu poželeo mnogo uspeha u odgovornom poslu, kao i dobro zdravlje i sreću u ličnom životu, i uputio izraze dubokog uvažavanja.


Predsednik Vučić je uputio i pismo dosadašnjem predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, u kojem mu zahvaljuje na dugogodišnjoj korektnoj saradnji, koju je imao kao predsednik Vlade i kao predsednik Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Miki

16.01.2020 16:27

Izborom novog premijera Rusije nece se nista promeniti u odnosima nase dve prijateljske zemlje.

Vasa

16.01.2020 16:34

pridruzujemo se cestitkama novom izabranom premijeru Rusije i da jos bolje i vise saradjujemo i jacamo odnose

Zora

16.01.2020 17:06

Neka radi upola kao nasa premijerka pa je super

Jasmina

16.01.2020 17:09

Veoma lep gest Predsednika.