A NEKAD SU SE DRŽALI ZA RUČICE! Haradinaj ekspresno odgovorio albanskom premijeru: Ramina tužba neutemeljena

Autor: Tanjug

Vesti

15.01.2020

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj ocenio je, nakon što je protiv njega albanski premijer Edi Rama podneo tužbu zbog klevete o navodnoj razmeni teritorija, da je tužba neutemeljena i da je pokrenuta kako bi se izbegla politička odgovornost.

RepublikaFoto: facebook.com/Ramush Haradinaj
Tekst potpisa

Haradinaj je naveo da će u zakonskom roku pripremiti odgovor na tužbu, preneo je Kosovo onlajn.

- Danas je objavljeno u medijima da je premijer Albanije, Edi Rama, na sudu podneo tužbu protiv mene. Ja ću, po zakonu, pripremiti odgovor na tužbu, u zakonskim rokovima - naveo je Haradinaj.

Tužbu naziva neosnovanom i pokušajem izbegavanja odgovornosti.

- Tužba premijera Rame potpuno je neutemeljena i njegova je politička diverzija kako bi se sakrio iza medijskih drama i izbegao odgovornost. Naš narod i Kosovo imaju ljude koji će biti njen branik u svakom trenutku - naveo je Haradinaj u objavi na Fejsbuku.

 

 

Rama je prethodno podneo Osnovnom sudu u Prištini tužbu protiv Haradinaja u kojoj je naveo da ga je Haradinaj klevetao zbog čega zahteva izvinjenje i obeštećenje.

U tužbi se navodi da je Haradinaj u nekoliko emisija emitovanih u oktobru prošle godine govorio o razmeni teritorija između Beograda i Prištine, optužujući Ramu da je sa Hašimom Tačijem i Aleksandrom Vucićem pokrenuo ideju o razmeni teritorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading