SNS: Zelenović da počne da se bavi stand up komedijom

Autor: Republika

Vesti

15.01.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka izdala je saopštenje o gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Prenosimo ga u celosti: 

- Da je kaznena politika jedan od najbitnijih faktora u borbi protiv kriminala svedoči jučerašnji nastup osuđenog prestupnika Nebojše Zelenovića na jednoj od televizija, tokom koga je bezuspešno pokušao da minimalizuje svoj pred sudom dokazani lopovluk, a sebe prikaže kao nekakvu progonjenu žrtvu. 

Paralisan strahom od gubitka vlasti i razotkrivanja svih mahinacija kojima je oštetio građane Šapca, Zelenović je lagao, pokušavao da objasni neobjašnjivo, na opšte zaprepašćenje Šapčana što uopšte ima smelosti da i dalje, uprkos svemu što je uradio, učestvuje u političkom životu. 

Nema drugog objašnjenja za sve što je izrekao, osim da u budućnosti ipak planira da se povuče iz politike i počne da se bavi stand up komedijom. Jer na to je najviše ličio njegov jučerašnji nastup. S tim što građanima nije smešno. Naprotiv, i tužno je i tragično kad čovek koji bi na mestu gradonačelnika trebalo  da radi za dobrobit svojih sugrađana, godinama, sistematski radi na njihovu štetu zavlačeći im ruku u džep. 

Poslednji put odatle je izvukao čak pet miliona evra za šta postoji i sudska presuda. Građani Šapca mu to neće zaboraviti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading