Vučević: SNS predstoji teška kampanja

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.01.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da će izborna kampanja i predstojeći izbori biti teški za SNS i dodao da će ta stranka u izbornoj kampanji predstaviti svoje rezultate, ali da će u prvom planu biti planovi za budućnost.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

Vučević smatra da je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić u pravu kada govori da su izbori jako teški za onoga ko želi da pobedi i dodaje da su izbori laki samo za onog ko, kako kaže, nema odgovornost i kome je svejedno kako će proći na izborima.

- Za onog ko hoće da pobedi i izborna kampanja i izbori su vrlo vrlo težak proces - napisao je Vučević na svom profilu na Instagramu.

Dodao je da SNS želi da pokaže da se menja i da je kao politička organizacija spremna da preuzme odgovornost, kao i da je svesna obaveza koje ima kao stranka sa najvećom podrškom građana.

- Želimo da budemo još agilniji u našem radu, da one koji se nisu dobro pokazali promenimo i da ubacimo nove ljude na određena mesta, da kandidujemo nove ljude i da ih građani upoznaju - napisao je Vučević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lea

14.01.2020 15:59

Najteza do sada!

Odgovori 15 0
Kuki

14.01.2020 18:06

Videli smo rezultate izbora u opštinama i mesnim zajednicama. Slično tim rezultatima SNS osvaja preko 80% glasova na republičkom nivou.

Odgovori 19 0
Luidji

14.01.2020 21:16

Srecom po Sns opozicija ne kosta 2 zute banke.

Odgovori 14 0
pijacar

15.01.2020 05:55

Ovo ce biti najteza kampanja do sada u pogledu svega

Odgovori 13 0