NI POSLE TRI DANA SE NIJE IZVINILA! Vulin o Mariniki Tepić: Ne zna se koja njena laž je gora i podmuklija

Autor: Tanjug

Vesti

11.01.2020

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se opoziciona poslanica Marinika Tepić ni posle tri dana nije izvinila za laž da se u Vojnoj ustanovi "Morović" gaji marihuana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Prošla su tri dana od kako je Marinika Tepić slagala da Vojska Srbije gaji marihuanu. Da su u kokošinjcima VU ''Morović'' koke nosilje i da ima jaja, ali nema marihuane, uverili su se novinari brojnih redakcija. Marinika nije prihvatila moj poziv da obiđe kokoške, a nije se ni izvinila - naveo je Vulin u saopštenju za javnost.

Kako prenosi Minsitarstvo odbrane, on je ocenio da za takvo njeno ponašanje, za blaćenje Vojske Srbije, nije dovoljno opravdanje to što ona mrzi predsednika Srbije Aleksandra Vučića ili njega.

 

 

- Marinika često laže, još nismo zaboravili da je lagala da Srbija kupuje povlačenje priznanja i tako mnogo pomogla Šiptarima, a već je stigla nova laž o Vojsci Srbije. Ne znam koja je Marinikina laž gora i podmuklija - dodao je ministar.

On je zaključio da bi tužilaštvo moralo da pita Mariniku Tepić zašto je lagala, ali i to ko su ti "pošteni ljudi iz MUP-a" na koje se pozvala kada je lagala o Vojsci Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Oki

11.01.2020 20:55

Ne treba očekivati izvinjenje od osoba bez obraza posebno Marinike Čobanu.

Odgovori 11 0
Dejan

11.01.2020 20:57

Marinka Tepić je sramota za ovu zemlju. Ona sve izmišlja. Ona je propast Srbije.

Nk

11.01.2020 21:04

Marinika nastavlja sa svojim izmisljotinama i lazima

Odgovori 11 0
Sasa

11.01.2020 21:05

Мариника је пуна "бисера",ко зна шта ћем још чути од ње!

Odgovori 11 0