Slobodan Milenković: Porodica Vučić nema veze sa slučajem Jovanjica, prekinite sa pritiscima na MUP!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog najnovijeg talasa izmišljotina i besmislica koje se konstantno pojavljuju u javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova predočava izjavu Slobodana Milenkovića, načelnika Četvrtog odeljenja Policijske uprave za grad Beograd, i takođe apeluje još jednom na pojedince da prestanu sa plasiranjem raznoraznih neistina zarad sticanja kojekakvih koristi i poena, a kojima nanose štetu ugledu Ministarstva unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Izjava Slobodana Milenkovića prenosimo u celosti:

- Zbog brojnih netačnih i neistinitih informacija želim da upoznam javnost sa slučajem Jovanjica. Kompletnom akcijom lično sam rukovodio, a u akciji je učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja UKP-a, odnosno Odeljenja za borbu protiv droga.

Od samog početka kompletno postupanje policijskih službenika je bilo zakonito uz obaveštavanje nadležnog tužilaštva, u ovom slučaju Specijalnog tužilaštva. Moram da napomenem da od početka istrage, pa do danas, apsolutno nikakvih pritisaka nismo imali od bilo koga iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Takođe, želim da upoznam javnost da je kompletna istraga sprovedena adekvatno i zakonito. Ni u jednom segmentu ove obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa navedenim slučajem. To odgovorno tvrdim kao načelnik Odeljenja koje je vodilo istragu i kao neko ko je podneo krivičnu prijavu protiv Predraga Koluvije.

Apelujem na sve da ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike MUP-a. Policijski službenici rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ana

10.01.2020 14:49

Porodica Vucic je omalovazavana po svim osnovama od strane opozicije.

Odgovori 12 1
Zeljko85

10.01.2020 14:53

Drago mi je što se u vezi ove afere javljaju ljudi poput Milenkovića, jer ovo sve oko Jovannjice je jedna obična lažna afera koju guraju u medije lideri raznih opozicionih stranaka, i guraće sve dok se o tome piše u medijima, nema veze što je ta afera lažna, to je njima najmanje važno.

MilijanaLakić

10.01.2020 15:20

Svi smo od početka znali da ovi iz opozicije lažu i da porodica Vučić nikako ne može biti povezana sa kriminalom ali nije na odmet i sa nadležnog mesta ponoviti istinu jer mrzitelja nema mnogo ali su uporni u lažima i podmetanjima

Rea

10.01.2020 16:17

Sta sve opozicija nece izmisliti.

Odgovori 13 1