(FOTO) Glavna tema! Vučić sa Putinom, Erdoganom i Borisovim na svim naslovnim stranama turskih novina!

Autor: Republika

Vesti

09.01.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta predsednika Srbije Turskoj i prisustvo svečanom puštanju u rad Turskog toka, rame uz rame sa Vladimirom Putinom, veoma je značajno za građenje imidža naše zemlje na međunarodnoj sceni, a posebno je značajno u oblasti ekonomije i saradnje sa drugim zemljama.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/Public
Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić je sa Vladimirom Putinom, Redžepom Tajipom Erdoganom i Bojkom Borisovim prisustvovao veoma važnom trenutku, a oči celokupne svetske javnosti bile su uprte u njih. On se sa još trojicom lidera našao na naslovnim stranama svih turskih novina!

To je velika promocija za Srbiju i to u zemlji koja ima preko 70 miliona stanovnika, a tu je i direktan prenos događaja koji se pratio u Turskoj, ali i Rusiji i Bugarskoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Vesna

09.01.2020 07:56

Ugled Srbije je sada zaista veliki u svetu, ali do toga je rebalo doći posle uništene i osramoćene zemlje koju su nam ostavili žuti. Danas sa ponosom možemo da kažemo da smo uz predsednika Vučića jedna od vodećih zemalja regiona i šire !

Marko

09.01.2020 08:02

Turski tok je zanačajn projekat za čitav region i zbog toga Turski mediji daju veliki značaj samom događaju. Sam tok je važan i za Srbiju kojoj će dodatn izvor tog važnog energenta značiti za razvoj ekonomije.

Natasa

09.01.2020 08:05

Ponosni smo na našeg predsednika!

Nikoletka

09.01.2020 08:05

Ulepsali smo istoriju,Evropu i ujedinili se vise nego ikada za bolje rezultate.