Mihajlović: Ðilas i SzS šire laži i mržnju

Autor: Tanjug

Vesti

05.01.2020

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović osudila je večeras, kako je rekla, pokušaj opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) da lažno optuži vlasti u Srbiji za donošenje spornog Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

- Srpskom narodu u Crnoj Gori je iz Srbije juče poslata jasna poruka (od predsednika Aleksandra Vučića) da je srpski narod jedinstven, bez obzira gde u regionu živeli, kao i da će uvek imati podršku Beograda u pokušaju da sačuvaju svoja prava, kao što i u Srbiji svoja prava ostvaruju njeni građani koji ne pripadaju većinskom narodu - navela je Mihajlovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je ocenila da pozivima na mir i jedinstvo, kao i odgovorno ponašanje Beograda u vezi s tenzijama u Crnoj Gori, smeta jedino Draganu Ðilasu i njegovom Savezu za Srbiju.

- Oni "upravo u širenju laži i izazivanju razdora i mržnje među građanima vide svoju šansu da se domognu vlasti. Ali, građani dobro znaju da s takvim političarima nema ni stabilnosti ni napretka, već da gledaju samo sopstveni interes - istakla je Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading