Milićević: Napadi opozicije na Vučića i Dačića zbog situacije u Crnoj Gori su obična demagogija!

Autor: Republika

Vesti

05.01.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Narodne skupštine Đorđe Milićević izjavio je danas da napadi na Ivicu Dačića od kvazi boraca za interese Srba u Crnoj Gori nisu ništa drugo osim demagogije, hipokrizije i političkih floskula.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

- U očajanju zbog velikog političkog hendikepa, jer više nemaju ni ideje ni politički program, a sve manje pristalica, obrušili su se na istinske i hrabre borce za srpski narod ma gde da se nalazi, a to su nesumnjivo predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić - kaže Milićević.

Taj isti ugroženi srpski narod ih nije interesovao kada su prizivali a potom odobravali bombardovanje Srbije sa stravičnim žrtvama. Tada se nisu oglašavali kao borci za istinu već su činili sve protiv interesa Srbije i srpskog naroda, navodi Milićević.

- To su oni isti koji su devastirali privredu Srbije kriminalnim privatizacijama, ostavljajući na ulici stotine hiljada radnika koji su ostali bez posla. Sada su reinkarnirali kao tobožnji borci za prava Srba u Crnoj Gori, a nije ih nigde bilo kada se srpski živalj suočio sa asimilacijom i pokušajem potpunog uništenja nacionalnog identiteta u Crnoj Gori. Naprotiv, sada bedno i prizemno optužuju Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića da navodno ugrožavaju nezavisnost Crne Gore i to te iste Crne Gore koja je priznala Kosovo ne vodeći računa o poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije - direktan je Đorđe Milićević.

Sada kada je, tvrdi Milićević, srpskom narodu u Crnoj Gori pružena podrška i garancije da će borba za njihova prava biti bezuslovna, dosledna i principijelna, pravnom i jasnom argumentacijom, kako to čine predsednik Srbije i ministar spoljnih poslova, iz političke prošlosti se javljaju potrošeni političari i lideri beznačajnih stranaka beskrupulozno gazeći po svemu dobrom što je Aleksandar Vučić i Vlada Srbije učinila za građane Srbije. Milićević dodaje i da je jasno da njima nije stalo do interesa Srbije jer je obrazac njihovog delovanja "što gore za Srbiju, to bolje za njih".

- Potpisati Apel protiv Srbije, zalagati se za nezavisno Kosovo, govoriti da je Republika Srpska genocidna tvorevina i sa punim pravom one koji misle drugačije nazivati “fašistima” je najblaže rečeno sramno i licemerno. Radujemo se kako kažu otrežnjenju koje će doći i kada ćemo konačno videti ko je i kako se kriminalno bogatio, koristeći svoj politički status i privilegije - rekao je Milićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Milica Milicic

05.01.2020 16:44

Opozicija napadima na predsednika Vucica pokusava da dobije neki politicki poen.

M Novosel

06.01.2020 07:11

@Milica Milicic - Milica Milicic:Slabi su politički poeni koji se postižu na širenju mržnje.

Mara

05.01.2020 16:57

Tacno tako....

Tea

05.01.2020 16:57

Provokacije sa svih strana samo da sruše mir i stabilnost zašta se naš predsednik bori.