Stefanović čestitao policajcima na hapšenju Malčanskog berberina: Nadam se da će ovaj zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu!

Autor: Republika

Vesti

05.01.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović oglasio se povodom hapšenja Ninoslava Jovanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Čestitam posvećenim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas, nakon višednevne potrage, uhapsili Ninoslava Jovanovića osumnjičenog da je oteo dvanaestogodišnju devojčicu iz Suvog Dola kod Niša.

Drago mi je da će ovi predani ljudi koji su i novogodišnje praznike proveli neumorno pretražujući teren u teškim vremenskim uslovima u potrazi za njim, Božić moći da provedu u porodičnom okruženju.  

Nadam se da će pravosudni sistem Srbije imati u vidu koliko je monstrouzan zločin koji je počinjen i da će ovaj zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu - izjavio je ministar Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading