Vesić: Vučićev govor je istorijski, to je moderna nacionalna politika Srbije!

Autor: Republika

Vesti

04.01.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić, član Predsedništva Srpske napredne stranke reagovao je povodom obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle sastanka sa patrijarhom. Kako Vesić kaže, ovaj govor je bio istorijski jer je predstavio srž moderne nacionalne politike Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Goran Vesić

Vesić je naglasio da sprovođenje takve politike ne bi bilo moguće da predsednik Vučić ne uživa tako veliki ugled na međunarodnoj sceni.

- Predsednik Vučić održao je danas istorijski govor u kome je predstavio našu modernu nacionalnu politiku Srbije čiji je deo zaštita našeg naroda koji živi u drugim zemljama regiona. Ovu politiku ne bi bilo moguće sprovesti da predsednik Vučić ne uživa veliki ugled u međunarodnoj zajednici, da pozicija Srbije u svetu nije ponovo snažna, da nismo ekonomski i vojno jaki. Kako je predsednik rekao poštujemo sve susede, ali Srbi nisu više vreća za udaranje i moraju se poštovati prava našeg naroda onako kako mi poštujemo druge - naveo je Goran Vesić na svom zvaničnom fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Klara

04.01.2020 16:43

Vuci ima podrsku naroda

iva

04.01.2020 16:44

Govor je i te kako bio istorijski

Gordana

04.01.2020 17:45

Aleksandar Vučić je prvi predsednik Srbije koji je jasno i glasno imao hrabrosti da kaže da su u Crnoj Gori ugroženi interesi srpskog naroda.

BozaB

04.01.2020 19:02

Predsednik je uputio snaznu poruku koju ce shvatiti oni koji treba da je shvate.