ĐURIĆ: Tadić i Đilas nemaju pravo da govore o odnosima sa Crnom Gorom

Autor: Tanjug

Vesti

04.01.2020

11:22

Visoki zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da lideri opozicije Boris Tadić i Dragan Đilas nemaju nikakvo pravo da govore o odnosima Srbije i Crne Gore, jer će "u istoriju biti upisani kao raspikuće sa kojima je Srbija izgubila najdragocenije teritorije".

Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Bivši predsednik "Tadić je poslednji, a Đilas pretposlednji na planeti koji bi smeo da uzima temu odnosa sa Crnom Gorom u usta, pošto je u njihovo vreme i dok su oni imali odgovornost da brinu o našim granicama Crna Gora otišla od Srbije", naveo je Đurić u saopštenju za javnost.

- Čak i da nisu oni te iste osobe za vreme čijeg rukovođenja Srbijom smo ostali bez Crne Gore, a i za čije vreme je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost, zaista je jadno i bedno pokušavati da se ostvari politički profit na svetoj, bolnoj i osetljivoj nacionalnoj temi - istakao je Đurić.

On je ocenio da ono što oni rade jeste "lešinarenje na zgaristu srpskih nacionalnih i državnih interesa" i da "umesto sloge i solidarnosti u teškom vremenu", oni oštricu svoje kampanje usmeravaju protiv predsednika Srbije".

 

 

Komentari (13)

Loading
profesor1984

04.01.2020 12:00

Dok su bili na vlasti Djilas i Tadic Srbija se unazadila i podelila.Bolje je da se ne pojavljuju u medijima, jer su ppokazali svoje pravo llice.

Mrmot

04.01.2020 12:06

Tadic i Djilas su unistili odnos sa Crnom Gorom....

Neso

04.01.2020 12:13

Opozicija treba da zna da sada nije ni mesto ni vreme da pricaju o odnosima Srbije i Crne Gore.

Snežana

04.01.2020 12:15

Tako je! Dok su Tadić i Đilas bili na vlasti CG se otcepila od Srbije! I sada o i prosipaju mudrost??? Gde su bili kada se CG otcepila? Bolje da se pokriju ušima i da ćute!!!!