Vulin: Aleksić laže, nema ga da se oglasi povodom "Jovanice"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.01.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je potpredsednik NS Miroslav Aleksić još jednom potvrdio da Andrej Vučić nema nikakve veze sa Jovanjicom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Aleksić je i danas potvrdio da je lažov i da Andrej Vučić nema baš nikakve veze sa Jovanjicom. Zato ga više i ne pominje - naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Znam da će javnost dobiti sve odgovore, i da kada Aleksandar Vučić nešto obeća, to se i ostvari, kazao je Vulin, napominjući da isto tako zna da ni on, ni Andrej Vučić, ni Aleksandar Vučić, ni država Srbija, nemaju baš nikakve veze sa Jovanjicom.

- Poslednja Aleksićeva izjava je samo još jedan dokaz da je tako - izjavio je Vulin odgovarajući na nove napade Miroslava Aleksića.

- Za izrečene laži tužio sam Aleksića i pred sudom će imati priliku da odgovara za sve zlonamerne konstrukcije i laži koje je izgovorio - rekao je Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nis

02.01.2020 18:06

Javnost ce dobiti sve odgovore, i da kada Aleksandar Vučić ni Andrej Vučić, ni država Srbija, nemaju baš nikakve veze sa Jovanicom.

Nataly

02.01.2020 19:26

Ministar Vulin je u pravu, ako imaju neke dokaze pa nek nam pokazu. a do tad je sve rekla-kazala.

Zeljko85

02.01.2020 19:33

Aleksić kao i svi opozicionari koji idu protiv Vučića smisle neku lažnu aferu, proširi u medije pa ako prođe među narod onda se uhvate ko pijan plota. Naravno što se tiče laži o Andreju nisu prošle i zato ga više i ne spominje.

Mortiša

02.01.2020 19:49

Još jedan dokaz plasiranja laži i kleveta na račun predsednika i njegove porodice.