Mihajlovićeva: Računa se šta je ko uradio za građane!

Autor: Tanjug

Vesti

02.01.2020

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović izjavila je danas da su za tu stranku najvažniji rezultati ostvareni za građane, a da lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Ðilas svakog dana pokazuje da ga zanima samo vlast u sopstvenom interesu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zorana Mihajlović

- Bilo bi lepo da je nešto od onog što Ðilas danas obećava uradio dok je bio na vlasti, ali su izgubljene godine za razvoj upravo one kad su Srbijom vladali Ðilas, Jeremić, Tadić i ostali. Kako su radili, najbolje govori to da u njihovo vreme nismo imali završen Koridor 10, da se na građevinsku dozvolu čekalo godinama, da su javne finansije bile urušene, kao i to da su iza Ðilasa ostali dugovi prema najugroženijim Beograđanima - navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Građani Srbije, ističe, glasali su za SNS jer žele da žive u zemlji u kojoj se ulaže u infrastrukturu, u kojoj su javne finansije stabilne i u kojoj postoji šansa za bolju budućnost za njene građane.


Mihajlovićeva navodi da, dok građani gledaju šta je ko uradio, Ðilas vreme računa po tome da li je on na vlasti ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading