VUČIĆ O PREDSEDNIČKOJ DEBATI U HRVATSKOJ: Na uvrede ću odgovoriti kad se tamo završe izbori

Autor: Tanjug

Vesti

31.12.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo da komentariše sinoćnji duel predsedničkih kandidata u Hrvatskoj, Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

U tom duelu su Srbija i Vučić kao poredsednik ponovo bili tema. Vučić je naveo da će sačekati da se završe izbori u toj zemlji, pa će onda odgovoriti na uvrede.

- Gledao sam ih. Čekaću da se završe izbori, pa ću onda da komentarišem - rekao je Vučić upitan za duel pred drugi krug izbora u Hrvatskoj, u kojem su Grabar Kitarović i Milanović "izgovorili teške reči" o Srbiji i njemu lično.

 

 

Vučić je istakao da činjenica da on ne želi da odgovara, pa makar i na teške i lične uvrede, i to što neće da se meša u njihove stvari, govori koliko je Srbija danas zrelija, odgovornija i ozbiljnija.

- A, oni valjda misle da imaju prava da odlučuju ko je u Srbiji dobar predsednik, a ko nije. Hvala im na dodatnoj podršci, koju mi pružaju unutar srpskog naroda, gde god da živi. A, čekaću da na ove uvrede odgovorim kad se izbori završe - istakao je Vučić.

Kako je dodao, nije naročito fasciniran sadržajem sinoćne rasprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mara

31.12.2019 11:49

Vucic zna kad je pravo vreme da se uputi odogovor.....

Miki

31.12.2019 13:04

Predsednik Vucic se bavi problemima Srbije i nema vremena za zapaljive retorike koje dolaze iz Hrvatske, drzava Srbija stiti svoj narod ma gde on ziveo.

BozaB

31.12.2019 14:05

Predsednik jos jednom pokazuje kakav je gospodin.Svaka cast!

Zeljko85

31.12.2019 14:31

To vam je ono "da komšiji crkne krava". Zamislite da Vučić, bilo ko iz SNS ili bilo koji političar u Srbiji sakuplja jeftine političke poene tako što će nešto loše pričati o Hrvatskoj ili o bilo kojoj komšijskoj zemlji? Fuj.