BEBA NAM JE PROMENILA ŽIVOT! TO JE NAJVEĆA RADOST: Premijerka progovorila o privatnom životu

Autor: Tanjug

Vesti

31.12.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić otvorila je dušu i govorila o svom privatnom životu, kao i detetu koju su ona i njena partnerka Milica Đorđević usvojili.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Premijerka sa partnerkom

- Sve se promenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila - rekla je premijerka.

Ona je otkrila i gde će provesti novu godinu.

- Biću kod kuće. Ovo je Igorova prva Nova godina, imamo jelku i poklone i beskrajno se radujem tome da budemo svi zajedno - kazala je Brnabićeva.

Odgovarajući na pitanje koliko često sa partnerkom razgovara o politici, Brnabićeva je ocenila da je Milica njen najveći kritičar.

 

 

- Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obe noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman deo naše privatnosti - navela je predsednica vlade.

Ona je istakla da gotovo uopšte više nema slobodnog vremena

- Ovaj posao zahteva pažnju i pozornost u svakom trenutku. Kada legnem da spavam, a napolju je pljusak, razmišljam da li će negde biti poplave. Kada nema snega u vreme kada uobičajeno treba da ga ima, zovem ministra Nedimovića da ga pitam kako nam to utiče na poljoprivredu. A kada i imam slobodno vreme, tu je predsednik koji radi. Jednom me je pozvao u pola sedam ujutro za 1. maj da me pita zašto uvozimo maline kad su naše bolje i da li smo dobili podatke za rast u aprilu. To malo slobodnog vremena koje nadem provodim s porodicom i prijateljima - odgovorila ja Brnabićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading