POČASTVOVANA SAM: Premijerka o izboru u Predsedništvo SNS

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da joj je velika čast što je danas na sednici Glavnog odbora SNS izabrana za člana Predsedništva te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Zahvaljujem se na ogromnom poverenju, od prvog dana od kad me je predsednik Vučić pozvao u vladu, meni je najveća čast da služim svojoj zemlji. Za mene je SNS potpuno drugačija od svih stranaka na političkoj sceni Srbije - rekla je Brnabićeva.

Ona je u emisiji "Osvrt" televizije 02 kazala da je njen utisak sa sednice GO ogroman fokus na mladim ljudima u okviru SNS, podmlađivanje stranke, uvođenje nove energije, skretanje pažnje svima na te mlade ljude, na njihovu edukaciju.

- SNS je napravila svoju akademiju, a predsednik Vučić održao tri puta predavanje i to je ulaganja u mlade ljude koje nisam videla ni u jednoj stranci. To je odlična ideja - rekla je Brnabićeva.

 

 

Kako je ocenila, jedan od velikih problema našeg društva je što ne dajemo dovoljno šanse mladma.

- Očekujem da će na listi SNS biti mnogo novih imena mladih ljudi koji su puni entuzijazma, vidi se ta energija, verujem da je to recept za budućnost - rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, SNS se od drugih razlikuje po dva osnovna principa. Dok druge stranke koje su ranije pobeđivale nastojale da se odmore kad dođu na vlasti i gledale kako da što duže ostanu na vlasti, SNS želi da menja Srbiju, a ne da gleda kako da ostane na vlasti.

- SNS nije preuzela vlast, nego je preuzela odgovornost da menja Srbiju - rekla je ona, ističući da SNS na izbore ide sa rezultatima, sa svim onim što su uradili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading