Vučić nakon sednice Glavnog odbora: Novo rukovodstvo SNS od juna

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.12.2019

10:51 >> 12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni odbor Srpske napredne stranke razmatrala je danas na sednici u Beogradu pripreme za predstojeće parlamentarne izbore.

RepublikaFoto: Promo foto
Srpska napredna stranka

 

Članovi Glavnog odbora SNS polako pristižu na sednicu, koja će biti zatvorena za javnost.

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić nakon sednice najavio je da će se na Vidovdan birati novo rukovodstvo partije od vrha do dna.

- Novo rukovodstvo od juna 2020. godine - rekao je Vučić i dodao da nisu u pitanju sukobi u stranci te da veruje da novi ljudi mogu da donesu novu energiju u stranku.

Među prvima je stigla premijerka Srbije Ana Brnabić, za njom ministar policije Nebojša Stefanović. Potom su se pojavili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, kao i ministar finansija Siniša Mali.

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić ocenio je ranije da su izbori uvek teški za one koji hoće da pobede i ponašaju se odgovorno.

On nije želeo da odgovara na pitanja o eventualnim smenama u stranci. Napomenuo je da je sednica GO SNS zatvorena za javnost, te da ne može, unapred, ništa da kaže.

Ranije je najavio da će stranka ići na nova, mlada lica, a saznaje se da će na današnjoj sednici biti predstavljeno 70 mladih naprednjaka, koji su prošli kroz stranačku akademiju i koji su u prethodnom periodu slušali predavanja i iskustva starijih kolega koji su danas na funkcijama, od ministara, poslanika, sve do predsednika države i SNS Aleksandra Vučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Ana

29.12.2019 11:19

Samo odgovorna stranka kao sto je SNS moze i ima hrabrosti da se suoci sa svim izazovima i da nastavi dalje da zemlju obnavlja.

Jelena

29.12.2019 11:20

Nova lica, nova energija, nova pobeda.

Milica

29.12.2019 12:14

SNS je stranka koja pruža podjednake šanse iskustvu i mladosti jer jedino zajedničkim snagama moći će da se ostvare još bolji rezultati.

Mili

29.12.2019 12:36

Srbija je jedna pametna jaka i velika porodica koja je spremna da gleda samo u budućnost jer samo tako će ta mala čuda moći i da se desavaju.