OBRADOVIĆU, JESI LI SAD ZADOVOLJAN: O Boškovom skandalu u Skupštini piše i "Raša tudej"

Autor: Republika

Vesti

28.12.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zao glas o srpskom parlamentu dospeo je i do ruske "Raše tudej" zahvaljujući poslaniku pokreta Dveri Bošku Obradoviću!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/rt.com/printscreen
Baš se "proslavio": "Raša tudej" piše o Obradovićevom skandalu

Naime, pod naslovom "Kad reči nisu dovoljne... Makljaža u srpskom i crnogorskom parlamentu zbog zakona o crkvenoj imovini", poznati ruski medij na svom internet izdanju pozabavio se ovom temom koja je jedna od centralnih i u domaćim medijima u prethodna dva dana.

"U Srbiji, problem je nastao kada su poslanik Dveri, Boško Obradović i njegov kolega poslanik Ivan Kostić popeli na binu držeći u rukama dva transparenta sa političkim porukama. Na jednom piše "Srbijo, zašto ćutiš?", a na drugom "Vučić i Milo - braća blizanci". Nekoliko poslanika pokušali su da im oduzmu transparente iz ruku - konstatovala je "Raša tudej", nedvosmisleno ukazujući da je Obradovićeva provokacija dovela do haosa u parlamentu.

 

 

U istom izveštaju, "Raša tudej" osvrnula se i na incident u crnogorskom parlamentu, koji se dogodio nakon što su poslanici vladajuće većine doneli Zakon o slobodi veroispovesti, kojim se legalizuje otimačina imovine Srpske pravoslavne crkve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoki

28.12.2019 20:04

Boška za predsednika

Deda

28.12.2019 23:00

@Zoki - Boška za predsednika groblja.