CETINJE ĆE JEDNE NOĆI, U ČETNIČKE RUKE DOĆI! Šešelj brutalan prema Đukanoviću i Markoviću: Vezane ću vas voditi podgoričkim ulicama!

Autor: Republika

Vesti

28.12.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj žestoko se obrušio na predsednika i premijera Crne Gore Mila Đukanovića i Duška Markovića, zbog donošenja skandaloznog Zakona o slobodi veroispovesti kojim su udareni temelji za napad na Srpsku pravoslavnu crkvu i plačkanje njene imovine.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vojislav Šešelj

- Poručujem onom govedu Dušku Markoviću da ću ga vezanog, uparenog s Milom Đukanovićem i s jarmom oko vrata šetati uskoro podgoričkom ulicama u procesu šešeljizacije Crne Gore.Spremio sam i tekst nove crnogorske himne koja počinje stihovima: Cetinje će jedne noći, u četničke ruke doći! - napisao je Šešelj.

Podsetimo, poslanici u crnogorskom parlamentu usvojili su zakon, a Milo Đukanović ga je potpisao, što je izazvalo ogromno nezadovoljstvo među građanima Crne Gore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading