Jugović odbrusio Boškiću: Milo te puni lažnim informacijama

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.12.2019

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović izjavio je danas da se lider Dveri Boško Obradović "rado druži" s ljudima crnogorskog predsednika Mila Đukanović u Srbiji i da ga oni snabdevaju lažima o ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Kriza koja se događa u Crnoj Gori, pritisak je i na Srbiju i njen integritet, koji se meri jačanjem vojske i policije, podizanjem nivoa proizvodnje u namenskoj industriji i neraskidivim vezama sa snažnom Rusijom i moćnom Kinom - naveo je Jugović u saopštenju za javnost povodom incidenta u Skupštini Srbije.

On je istakao da, međutim, istovremeno "praviti skandale u Skupštini Republike Srbije, znači biti na usluzi Milu Đukanoviću".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mićko

27.12.2019 21:38

Opozicija treba da bude neko ko će ukazivati na greške vlasti ali na jedan kulturan i miran način a ne ovako! Zastavom razvaljuju vrata. Zastavom igraju golf! Sada biju u parlamentu! Pa na šta to liči????

Odgovori 12 0
Joxa89

27.12.2019 21:44

Boško Obradović može u Skupštinu da uđe kad hoće zato što je on poslanik. Dakle jasno je da je on po nečijem naređenju namerno onako upao u Skupštinu da izazove haos.

Odgovori 12 0
Željka

28.12.2019 09:18

@Joxa89 - Ovim postupkom je pomogao Milu.

Sale

27.12.2019 21:53

Boško je klasičan pijun, samo više ne može tako lako da se pohvata ko upravlja sa njim sve. Navode ga ko na džojstik.

Odgovori 11 0