Vesić: Obradović i dalje izaziva incidente

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.12.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas da incident u Skupštini Srbije nije "ništa novo" i da predstavlja nastavak politike lidera Dveri Boška Obradovića i njegovog nalogodavca Dragana Đilasa, koji želi da "u Beogradu padne krv i on u neredima dođe na vlast".

RepublikaFoto: beoinfo.rs
Goran Vesić

- Zanimljivo je da se Boško Obradović buni zbog situacije u Crnoj Gori, a predstavlja deo Đilasove koalicije koja je, primera radi, podržala Radu Trajković da izađe na kosovske izbore. Kandidat Rade Trajković je podržavao (Hašima) Tačija i (Ramuša) Haradinaja, po čemu se može zaključiti da Đilasu i Obradoviću odgovara sve oko uslova za izbore na Kosovu. Saradnja s Haradinajem im je dobra, a u Srbiji ništa valja i trebalo bi praviti haos - rekao je Vesić

Prema njegovim rečima, do izbora će biti još ovakvih incidenata, jer, kako je rekao, Đilas osim toga nema šta da ponudi.

- Nije nikada dao odgovore na pitanja oko Kosova, odnosa s Rusijom ili vojne neutralnosti. Na snimku se jasno vidi da je incident započeo Obradović koji je udario Aleksandra Martinovića. Ko je video snimak može da se uveri da je poslanika Martinovića udario Boško Obradović, to je jasno kao dan - zaklčučio je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mrmot

27.12.2019 20:19

Ovi ljudi su spremni ići preko leševa samo da dođu na vlast.

Miki

27.12.2019 20:46

Obradovic je zeljan mediske paznje.

Zeljko85

27.12.2019 20:57

Ja ne znam čemu služi onaj performans Obradovića? Pa on je i dalje poslanik i može i dalje da uđe u Skupštinu i postavi pitanje na sednici, koje će mu naravno biti odobreno. Sve se može civilizacijski i po zakonu, a ne onakvim incidentima koji bezveze samo srozavaju ugled.

Bojana89

28.12.2019 08:18

Gde je nasilje tu je i Boško, zašto se nisam iznenadila.