Bečić: Obradović, Ðilas i Jeremić hoće destabilizaciju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.12.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije Igor Bečić rekao je večeras da Boško Obradović po nalogu Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića i dalje pokušava da na najbrutalniji nacin destabilizuje zemlju i da se u parlamentu Srbije ponove dešavanja koja su proteklih dana viđena u parlamentima regiona.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

- Ovo je bio jos jedan u nizu mržnjom motivisanih pokusaja Ðilasa i Obradovića da se nasiljem uruse institucije države, kako bi se domogli vlasti, ali moraju biti svesni da građani nikada nece glasati za nasilništvo i fašizam - naveo je Bečić u saopštenju dodajući da se na vlast dolazi na izborima, a ne prebijanjem politickih protivnika.

On je podsetio da je Obradović prvo nasrnuo na predsednicu Parlamenta Maju Gojkovic, pa je nasilno upadao u RTS, brutalno zloupotrebio državnu zastavu u pokušaju da razbije ulazna vrata na parlamentu.

- Za ovako divljačko i rušilačko ponašanje nema opravdanja, ovo je za najstrožiju osudu, da ne spominjem da je momenat kada se ovo nasilje desava jako indikativan. Znam da će predsednik Vučić i Vlada Republike Srbije učiniti sve i sa mudrom politikom sačuvati interese srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, ali poštujući Ustav i zakone - zaključio je Bečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jaca

27.12.2019 18:00

S obzirom da Szs nema ozbiljan politicki program niti ozbiljnu argumentaciju protiv ove vlasti,odgovara im svaki vid destabilizacije i izazivanje nereda..

Miki

27.12.2019 18:10

Njihov jedini cilj je pravljenje haosa i destabilizacija nase zemlje.

Zeljko85

27.12.2019 18:26

Šta reći o upadu Boška Obradovića i prekidanju sednice u Skupštini transparentima? Pa nije Bošku prvi put. Setite se kad je Boško uneo "sveti kamen sa Kosova", kad je uneo sliku Plave grobnice, kad je transparentima i kamerama pravio rijaliti u hodniku Skupštine, kad je ispred razapeo šator...čovek vodi rijaliti a ne politiku, i nažalost puni medijski sadžaj njegovim budalaštinama.

Damir

27.12.2019 19:16

Trojka Obradović,Djilas,Jeremić ima jedan jedini cilj a to je da izazove haos u zemlji i da uruši sve što je dobro.