SVI DOGOVORI PADAJU U VODU! MOŽEMO I U OPOZICIJU: Raskol među Mustafom i Kurtijem dostigao vrhunac

Autor: Tanjug

Vesti

26.12.2019

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa, izjavio je da je njegova stranka iznenađena predlogom kanditata Samoopredeljenja za predsednika kosovske Skupštine i da niko iz njegove stranke to nije znao, niti očekivao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Isa Mustafa

Mustafa je, u intervjuu za KTV, rekao da će se zbog te odluke, sada pregovori sa Samoopredeljenjem vratiti na početak i dodao da će svi dosadašnji dogovori pasti u vodu.

Porucio je, da postoji potreba za ponovnim razmatranjem vladinog programa, preneo je portal Kosovo online.

- Naravno, treba postići novi dogovor o podeli odgovornosti, medutim, postoji i potreba za ponovnim razmatranjem vladinog programa. Sve je otvoreno pa i mogućnost odlaska u opoziciju, kako bi je napravili veoma dobrom i uspešnom - istakao je Mustafa u emisiji "Rubikon" na KTV.

 

 

Potpredsednik Samoopredeljenja Glauk Konjufca, izabran je ranije danas sa 75 glasova za, 27 protiv i 6 uzdržanih za novog predsednika Skupštine.

Predlog za izbor Konjufce dao je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, a Demokratski savez Kosova takođe je glasao za Konjufcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading