Vulin bez okolišanja: Marinika bacila ljagu na Srbiju, pljunila na sve naše prijatelje

Autor: Tanjug

Vesti

26.12.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Marinika je zadatak izvršila, bacila je ljagu na Srbiju", rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin u skupštini i dodao da je Tepić sve prijatelje naše zemlje, koji su u ovim teškim vremenima bili uz Srbiju predstavila kao korumpirane i izložila ih napadima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Dala je argument onima koji će ih sada napadati kao neke korumpirane ljude, koji su su se prodali Srbiji. Ona je poručila celom svetu da će u Srbiji uvek biti neko ko će pljunuti našeg prijatelja. I ko god bude na našoj stani neko će se naći da mu pljune u oko i da ga izvređa i da stane na stranu Šiptara - rekao je Vulin.

Kaže da Tepić sada to može i da demantuje koliko hoće, ali da je ta vest prenesena u celom svetu.

 

 

- I dok smo živi imaćemo odgovrnost da se izvinjavamo i da kažemo: ''Izvinite i razumite da to nije Srbija'' - rekao je Vulin.

- Svi šiptarski političari su ovu vest preneli i pokazali kao vrhunski argument. Tu Marinika više nema šta da radi, ona je svoj zadatak ispunila - naveo je Vulin.

Vulin kaže i da ako je to tako "jeftino", onda neka Ðilas od svojih 620 mliona evra "kupi" jedno povlačenje priznanja kosovske nezavisnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading