ŠEŠELJ: Živeću još najmanje 40 godina

Autor: Republika

Vesti

28.09.2017

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je na Tviteru postavljanje njegovog lekara i prijatelja Milovana Bojića na čelo Instituta "Dedinje".

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vojvoda isplanirao drugu mladost

- Pošto je moj lični lekar prof. dr Milovan Bojić imenovan za direktora Instituta  za KVB "Dedinje", odlučio sam da živim još najmanje 40 godina - naveo je Šešelj.

 

 

Podsetimo, Šešelj je nedavno izjavio obavio kompletne lekarske preglede, koji potvrđuju da više nema tragova karcinoma debelog creva.

- Obavio sam kompletne lekarske preglede, uključujući CT skener, i nigde nisu naišli na tragove kancera. Krvna slika mu je potpuno normalna. Što se tiče dve metastaze na jetri, ona manja je potpuno nestala, a veća miruje, ali je opkoljena sa svih strana, što je jako dobar pokazatelj. Ne povećava se. Kalcifikacija je već odrađena, što znači da je organizam našao način da napadne žarište, i postepeno ubija patogeno, bilo da su to bakterije ili ćelije raka - rekao je tada Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sara

29.09.2017 06:20

Molim gospodina Seselja da javnosti prezentira nacin lecenja od karcinoma, posto je izgleda imao efikasno lecenje koje obican svet nema ili ne zna za te metode. Samo molim bez recepata od sargarepe i cvekle... Nismo magarci da u to verujemo, potcenjujete inteligenciju prosecnog gradjanina. Mnogo cudna stvar, dok je druge srpske zatvorenike Hag lagano ,,ubijao,, Seselju pomogao da ozdravi!!!