Trifunović pobegao s megdana Glišiću

Autor:

Vesti

26.12.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu juče je održano pripremno ročište po tužbi predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića zbog njegove izjave da je Glišić "primitivac".

Foto: ST/N. MANDIĆ
Glišić

Trifunović se u sudu nije pojavio jer, prema rečima njegovog advokata, nije dobio poziv, a Glišić ocenjuje da je Trifunović "velika junačina" koja na ročišta dolazi kada je siguran da se on neće pojaviti, pa to onda zloupotrebljava.

- Ovo je jasna poruka svima koji su tužili Trifunovića zbog njegovog prostačkog rečnika, koji svakodnevno koristi u obračunu sa svima koji drugačije misle, da će on maksimalno da odugovlači da se ne pojavljuje na suđenjima - rekao je Glišić novinarima nakon pripremnog ročišta.

Glišić kaže da je i danas bio veoma spreman i voljan da u sudu dokazuje svoje navode i brani istinu i dodao da se nada da će Trifunović doći na sledeće ročište.

Glišić tužio glumca jer je ovaj za njega rekao da je primitivac

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

- Trifunović je javno izjavio, nakon jednog ročišta u septembru, da će na svako ročište sa mnom svuda i kada god bilo zakazano, da se pojavi. Evo, vidite da nije u stanju da održi ni tu reč - rekao je Glišić.

Glišić je podneo tužbu protiv Trifunovića, koji je, naime, prethodno tužio Glišića zbog njegove izjave da je Trifunović "raspala narkomančina", objavljene u Srpskom telegrafu 2017. godine.

Glavna rasprava po toj tužbi održana je početkom decembra u Osnovnom sudu u Ubu, a Glišić kaže da očekuje presudu i da je ubeđen da je dokazao svoje tvrdnje.

Glišić: To je velika junačina koja na ročište dolazi samo kad zna da ja neću doći

- Mislim da mu nikakvu bol niti štetu nisam naneo. On je pre moje izjave bio član PSG, a nakon nje je postao predsednik i u najmanju ruku sam očekivao da budem pozvan na dan PSG, ako treba i prigodno da se obratim na tom skupu i da mi se uruči neka zahvalnica sa njegove strane - rekao je Glišić.

Naveo je da Trifunović koristi vulgaran rečnik i da jedino razume kada mu se istim takvim rečnikom obrati.

Trifunovićev nedolazak u sud Glišićev advokat Radoslav Tadić vidi kao pokušaj odugovlačenja postupka.

- On nije osporio da je uvredio Glišića, ali njegov je stav da može da vređa bilo koga samo zbog toga što se nalazi na nekoj funkciji bez obzira što se ne radi o kritici rada tog čoveka - rekao je Tadić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
zozon

26.12.2019 06:48

Neće valjda Darko Glišić da određuje Sergeju kada će doći na sud. Nije mu ovo Krušik da radi šta hoće i da, između ostalog, zaposli više od hiljadu radnika sa Uba i okoline koji nisu potrebni fabrici.

wera

26.12.2019 08:25

Nema veze, sada ce Sergej putem medija nekoga uvrediti i verbalno napasti, nema veze sto nema srca da izadje na megdan i direktno suceljavanje!!!!

Bojana

26.12.2019 09:21

On drugo ne zna sem da bezi...

Zlatko

26.12.2019 09:23

Nažalost, Trifunović je načisto uništio svoj ugled, ali i ugled glumačke profesije. Prostota nije svojstvena srpskom narodu, pogotovo ne političaru i glumcu. Kako je krenulo, Sergej više nije ni jedno ni drugo.