(VIDEO) OVO JE VALJDA SAMO NJOJ SMEŠNO! Opoziciona profesorka pljunula na SPC: Je li ovo štrajk popova?!

Autor: Tanjug

Vesti

25.12.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Stojković, profesorka na Biološkom fakultetu i jedna od perjanica opozicije ne propušta nijednu priliku da se besramno naruga svim pravoslavnim vernicima i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

RepublikaFoto: tvitter.com/Biljana Stojkovic
Uvredila sveštenstvo: Biljana Stojković

Stojkovićeva, koja se "proslavila" skandaloznom akcijom sa grupom aktivistkinja iz više ženskih organizacija, kada su okačile kecelju na spomenik patrijarhu Pavlu, na tome se nije zaustavila već je nastavila sa krajnje vulgarnim izrugivanjem SPC i njenim vladikama.

Naime, ona je na svom Tviter profilu postavila video snimak vladika i sveštenstva koji su se zaputili kako bi protestovali protiv skaradnog zakona u Crnoj Gori, kojim se otima imovina SPC u toj zemlji, iznad koga je napisala:

 

 

- Je l' ovo neki štrajk popova??? - odvalila je ona.

Ne treba posebno isticati da je na ovu objavu reagovao veliki broj vernika, a njihovi stavovi prema tvitu Stojkovićeve mogu se sublimirati u onu poznatu narodnu izreku: "Čega se pametan stidi, budala se ponosi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

26.12.2019 14:23

Uvredila sveštenstvo: Biljana Stojković. I ona je profesor našim studentima? Teško njima. Šta može ludača da ih nauči?