Mihajlovićeva: Dačiću, što se ljutite, uvek možete da me demantujete i samostalno izađete na izbore

Autor: novosti.rs

Vesti

23.12.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović rekla je danas da ne zna šta je lidera SPS, koalicionog partnera SNS, Ivicu Dačića toliko naljutilo i uvredilo u činjenici koju je iznela, da će njegova stranka mnogo lakše očuvati svoje funkcije u Vladi i pozicije u Srbiji ukoliko bude išla na zajedničku listu sa SNS, nego da nastupe samostalno.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Šta u ovome nije tačno? Zar nije interes SPS da i posle izbora bude na vlasti, da i posle izbora bude deo vladajuće koalicije koju će uverena sam i dalje predvoditi Aleknsadar Vučić i SNS? U čemu je problem? - upitala je Mihajlovićeva.

Ona je kazala da je možda i nešto drugo po strani i upitala da li se lider socijalista stidi Srpske napredne stranke, i da SNS doživaljava samo kao most preko koga može da sačuva pozicije sebe i svojih drugova i drugarica iz SPS. "Naravno, Dačić uvek ima priliku da me demantuje i da samostalno nastupi na izborima pa da se on sam, a i svi mi uverimo koliku podršku ima kod građana", navela je Mihajlovićeva.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

- I neka Dačić ne brine za mene i za moje favorite. Ako do sada nije naučio ko su moji favoriti, da mu pomognem, moji favoriti su novi auto-putevi, nove pruge, novi regionalni putevi, nove luke i aerodromi, novi vodovodi... - rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala na kraju da nije zaboravila sa kim je sve Dačić do sada delio "iste političke ciljeve" za koje tvdi da danas deli sa Aleksandrom Vučićem. ”To jako dobro znaju i Vojislav Koštunica, Boris Tadić i Dragan Đilas, zna i Mirjana Marković”, navela je Mihajlovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mašula

23.12.2019 14:34

...naravno, svako treba da izadje samostaln na izbore! Dacic ce sigurno samostalno bolje proci nego prosli put

Odgovori 0 10
Šofer

23.12.2019 21:09

Ona rastura koaliciju.