Đorđević: Od Srbije 250.000 evra za dnevne centre za decu sa poteškoćama u razvoju u Banjaluci i Trebinju

Autor: Tanjug

Vesti

22.12.2019

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević izjavio je danas da će Srbija, koja je sa 250.000 evra podržala izgradnju dnevnih centara za decu sa poteškoćama u razvoju u Banjaluci i Trebinju, uvek biti uz Republiku Srpsku i učestvovati u ovakvim i sličnim akcijama.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Zoran Đorđević

- Više od novca znači naše srce koje dajemo Republici Srpskoj i kada god budete imali ovakve ili slične akcije, mi ćemo da učestvujemo zajedno - rekao je Ðorđević u obraćanju okupljenima na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima".

On je zahvalio predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović što je organizovala ovu manifestaciju i što to radi svake godine, prenosi RTRS pozivajući se na Srnu.

Ðorđević je zahvalio i članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku što je pre 10 godina započeo ovu akciju koja je posvećena najmlađima.

Kao resorni ministar u vladi Srbije koji brine o deci, Ðorđević je istakao da je ova briga ustvari najveća čast i pokazuje odgovornost Vlade i države prema najmlađima i prema budućnosti.

- Od kada je na čelo Vlade Srbije došao Aleksandar Vučić, Srbija je okrenula svoj odnos prema Republici Srpskoj. Želimo da on bude prisniji. Vi u Republici Srpskoj niste sami, a nisu sama ni ova deca, jer imaju vas - rekao je Ðorđević.

Istakao je da je Srbija uvek uz Republiku Srpsku i da veruje da će tako biti i ubuduće.

- Ovo je samo mali deo onoga što mi želimo da vam pružimo - rekao je Ðorđević.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading