Đukanović otkrio podli plan SzS-a! Pokreću propagandno glasilo u cilju plasiranja lažnih afera

Autor: Informer, Republika

Vesti

22.12.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će se uskoro pojaviti "novine" sa gomilom izmišljotina i afera protiv vlasti i vladajuće stranke, tvrdi narodni poslanik Vladimir Đukanović.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

Đukanović je gostujući u Novom jutru o najavama da će se pojaviti propagandno glasilo u službi širenja afera protiv vlasti i vladajuće stranke, rekao da su u planu da se pojave „novine“ sa gomilom izmišljotina i afera. - Oni su raspravljali kada da dele u Beogradu na štandovima SzS, ali nigde nema impresuma, potpisa, ne zna se ko je vlasnik. I to je važno zbog toga što ukoliko bi ste želeli nekoga da tužite, ne biste znali koga treba da tužite i koga da pozovete na odgovornost - rekao je Đukanović.

Kako je rekao, postoji gomila tekstova, a većina od njih, kako kaže, nije ni potpisana. - Ne postoji reakcija. I to je pokazatelj na šta su sve spremni - rekao je Đukanović. On je istakao da su im lažne afere glavne teme, i dodao da će pokušati da filuju i sto puta izgovorenu laž da pretvore u istinu.

- Najveća greška SNS je što ne ume da odgovori na to, nije kadra da odgovori na tolike laži - rekao je Đukanović. On je istakao da je veoma važno to što se dogodilo juče u Tirani. - Ne mogu da verujem da neko ode u Albaniju, po zadatku, da pita o Krušiku. To nam još jednom potvrđuje da je cela ta afera isključivo politički motivisana, plaćena da bi se degradirala naša namenska industrija. To nije normalno - rekao je Đukanović.

Đukanović je rekao da se zastrašujuća kampanja vodi protiv ove države. - Neverovatno je da neko ima taj poriv da ode čak u Albaniju, da ih ne interesuje šta se tamo zbivalo, već pitaju za oca ministra unutrašnjih poslova, Branka Stefanovića - rekao je Đukanović.

Đukanović je istakao da, ukoliko je čovek kriv, Tužilaštvo treba da reaguje i da, ukoliko je kriv, bude uhapšen. - Vrlo je zanimljivo da je jedino delo za koje se krive Nebojša Stefanović i njegov otac, po rečima novinara N1, to što su lagali Aleksandra Vučića. Da li je to krivično delo? Ako tako misle, neka podnesu prijavu - rekao je Đukanović.

Dodaje da nije jasno zašto se „novinar istraživač“ krije, jer, kako kaže, on da je tako nešto otkrio želeo bi da svi znaju. - Inače, oni redovno imaju priloge, a nikada ne zovu drugu stranu. Ovo što oni rade je staljinistički metod - rekao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ana

22.12.2019 14:03

Navikli smo da opozicija ima podle planove i lazne informacije. Od njih se ne ocekuje nista drugo.

Natasa

22.12.2019 15:02

Od SzS ništa pametno i ne očekujemo! Sramota!

Lina

22.12.2019 18:03

Od njih nista pametno!

Miki

22.12.2019 18:43

Opozicioni lideri pokrecu svoje novine, pocece da sire neistine po Srbiji, verovatno na nagovor svojih stranih mentora, ko bi verovao takvim novinama kad se zna ko im je vlasnik, zaista sramno i smesno od strane opozicije.