Princeza Jelisaveta imala vrelu aferu sa Kenedijem: Nju je zvao pre atentata

Autor:

Vesti

20.12.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza Jelisaveta Karađorđević imala je vrelu aferu sa američkim predsednikom! To tvrdi njena mlađa ćerka Kristina Oksenberg u svojim memoarima, koje je obelodanila na internetu.

Foto: ST/N. MANDIĆ/Pixabay.com
Jelisaveta Karađorđević i Džon Kenedi

- Moja mama je imala aferu sa Džonom F. Kenedijem dok je bila trudna sa mnom. Svi su znali za to jer se nisu krili, a želela je da se osveti mom ocu Hauardu, koji je švrljao okolo. Kao princeza uspela je da ga nadmaši i dobije predsednika - rekla je Kristina i otkrila da je njen otac otišao sa pištoljem u Vašington kada je saznao za aferu svoje žene sa tadašnjim liderom Amerike.

ZVAO JE UOČI ATENTATA

- Predsednik Kenedi je u međuvremenu umro verujući da sam ja njegova ćerka - istakla je Kristina, koja u memoarima razotkriva pikantne detalje iz burnog života svojih roditelja.

Međutim, njena majka tvrdi drugačije.

Neodoljivi Kenedi

Džon F. Kenedi (1917-1963) bio je 35. i najmlađi predsednik Amerike. U braku sa bivšom novinarkom Žaklinom Džeki Kenedi dobio je ćerku Kerolajn i sina Džona Kenedija mlađeg. Važio je za harizmatičnog lidera i velikog šarmera. Žene je menjao češće nego čarape, od sekretarica do glumica. Ljubavnicu Džudit Kembel Eksner delio je dve godine sa šefom čikaške mafije Semom Ðiankanom. Najintrigantnija bila je njegova veza sa holivudskom glumicom Merlin Monro, koja je umrla pod nerazjašnjenim okolnostima, navodno baš zbog veze sa američkim predsednikom.

- Kenedi je bio inteligentan čovek fascinantne energije i moj prijatelj, ali nikada nismo bili u intimnoj vezi - rekla je Jelisaveta i otkrila da je Kenedi zvao uoči njegovog ubistva u Dalasu 1963. godine, ali nisu razgovarali jer ona nije bila kod kuće.

Princeza Jelisaveta: Kenedi je bio inteligentan čovek fascinantne energije i moj prijatelj, ali nikada nismo bili u intimnoj vezi

Jelisaveta Karađorđević (83) jedina je ćerka kneza Pavla i kneginje Olge Karađorđević, koja je odrasla u Južnoj Africi, Engleskoj i Švajcarskoj. Govori engleski, francuski, španski, italijanski i srpski, a državljanka je Srbije od 2001, od kada i živi u Beogradu.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

Prelepa srpska princeza imala je buran ljubavni život. Sa prvim suprugom Hauardom Oksenbergom dobila je ćerke Katarinu i Kristinu, a sina Nikolasa je rodila u braku sa Nilom Roksburgom Balforom.

Treći put na ludi kamen je stala sa bivšim peruanskim premijerom Manuelom Uljoom Elijasom, a danas je u srećnom braku sa Draganom Babićem. Bila je u vezi sa Vorenom Bitijem, a kratko je nosila na ruci i verenički prsten Ričarda Bartona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

20.12.2019 21:48

Pa čemu služe princeze nego da zbliže kraljevstva.