Vučić danas u Albaniji: Prisustvuje sastanku lidera zapadnog Balkana

Autor: Tanjug

Vesti

20.12.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće 20. i 21. decembra u Tirani na sastanku lidera Zapadnog Balkana, saopštila pres služba predsednika Republike.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Prvog dana posete biće održan trilateralni sastanak predsednika Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije Edija Rame i Zorana Zaeva.

U subotu će učesnici skupa obići Drač, gde je bio epicentar razornog zemljotresa koji je pogodio Albaniju krajem novembra, a potom će biti održan susret lidera Zapadnog Balkana.

Kako se navodi u saopštenju, predviđen je i njihov susret s predstavnicima međunarodnih organizacija i institucija, nakon toga konferencija za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Daka

20.12.2019 08:55

Odgovorna politika u cilju ocuvanja mira i bezbednosti u regionu i obezbedjivanja bolje buducnosti Srbije su odlike politike koju vodi Aleksandar Vucic.

Bojana

20.12.2019 09:01

Ocekujemo da ce dobro proci sto se Srbije tice...

Miki

20.12.2019 09:01

Skup od kojeg gradjani regiona treba da ocekuju puno pre svega u ekonomskom smislu.

Marko

20.12.2019 09:03

Jedan od preduslova za uspešnu saradnju država našeg regiona je upravo da pomažemo jedni drugima i interesujemo se u vezi zajedničkih ciljeva.