Đurđev: Ostavite Stefanovića na miru - džaba uporno ponavljate laži

Autor:

Vesti

18.12.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom napada na ministra unutrašnjih poslova, Aledsandar Đurđev, predsednik Srpske lige, oglasio se izjavom. On navodi da konstantno opadanje stope kriminala predstavlja rezultat rada Nebojše Stefanovića.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Rezultati profesionalnog i odgovornog rada Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i ministra Nebojše Stefanovića, svim građanima Srbije su više nego viljivi, počev od činjenice da je Stefanović prvi srpski ministar unutrašnjih poslova koji dobija priznanja i od Ruske Federacije i od Amerike, za uspešnu međunarodnu ulogu Srbije u oblasti bezbednosti i suzbijanja terorizma, ali i za efikasnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala u našoj zemlji koja je postignuta, u poslednje dve godine, o čemu svedoči i konstantan pad krivičnih dela – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL), povodom najnovijih napada Vojislava Šešelja predsednika SRS. - ističe Đurđev, napominjući da je, u vreme kada je studirao, Stefanović bio anoniman čovek i, kao takav, sve i da je hteo, nije mogao da koristi moć svoje funkcije, kao i danas aktuelni ministar ne može lično da trpi posledice, tada neusaglašenog, prosvetnog zakonodavstva u našoj zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading