Đurić: Pacoli je barjaktar najprimitivnije šovinističke kampanje

Autor: Tanjug

Vesti

18.12.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića ocenio je da je Bedžet Pacoli jedan od barjaktara najprimitivnije šovinističke kampanje koja potpuno zanemaruje istorijske činjenice i na krajnje ciničan i nečovečan način negira zločine terorističke UČK.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Pacoli je ministar laži i dezinformacija, jer njegovo "ministarstvo", koje ne bi smelo ni da postoji po još važećoj Rezoluciji 1244, laže o svemu, kako o broju država koje su priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, tako i o talasu povlačenja priznanja - saopštio je sinoć Ðurić.

- Sada, shvativši da je poražen na međunarodnom planu, pokušava da plasira kampanju za povratak u prošlost i kopanje po grobovima, ali samo jedne od strana u sukobu, pokazujući time da je u vernoj službi politike šovinizma i segregacije - istakao je Ðurić.

Da je i malo mudar, navodi on, makar bi se pravio da mari i za nedužne žrtve srpskog naroda i drugih nealbanaca, ali je politička klika kojoj pripada toliko ogrezla u mržnji da čak ni to nije u stanju da uradi.

RepublikaFoto: youtube.com/Gazeta INFOKUS
Bedžet Pacoli

Ðurić je naglasio da samo u izvrnutoj realnosti, u kojoj je moguće da Ivan Todosijević bude osuđen na dve godine zatvora zato što je govorio istinu, ljudi poput Pacolija mogu se izdavati za altruiste i pravednike i nekome deliti lekcije o čovečnosti i pravdi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading