Pretnja Mariu Spasiću i njegovoj porodici od načelnika Policijske stanice u Trsteniku

Autor: Republika

Vesti

17.12.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost saopštava javnosti da je Radomir Mutavdžić, načelnik Policijske stanice u Trsteniku, uputio otvorenu pretnju Mariu Spasiću, generalnom sekretaru ovog Saveta i njegovoj porodici.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mario Spasić

Prema našim saznanjima, juče u 14:15h Radomir Mutavdžić, načelnik Policijske stanice u Trsteniku i njegova desna ruka Boban Marjanović, šef policijskim inspektorima u stanici u Trsteniku, u restoranu u Trsteniku sreli su se sa dvojicom (nama poznatih) ljudi i kad su izlazili Mutavdžić je rekao:

Očekujemo da Mutavdžić, u ime Policije Srbije, sprovede ono što najbolje zna - NAMEŠTALJKU, ne bi mu bio ni prvi ni poslednji put, o čemu svedoče izjave mnogih građana Trstenika i okoline nad kojim su vršene i nameštaljke i tortura, a koji su pali u nemilost načelnika Mutavdžića i njegove porodice.

Podsetimo, ovaj Savet javno je ukazao na dokaze da je načelnik policije Mutavdžić pokušao da zataška napad njegovog sina na svog vršnjaka, koji je vršnjaka mehaničkim predmetom udario u glavu, što je potvrdilo i nadležno Tužilaštvo, na osnovu čega do danas nije bilo reakcije nadležnog ministarstva.

Podvlačimo da će ovaj Savet zaštiti svakoga ko bude predmet zloupotrebe policijskih ovlašćenja od strane nesavesnih i korumpiranih pojedinaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading