Marković: Članovi Dveri ne znaju da im je Đilas šef nad šefovima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.12.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a Aleksandar Marković poručio je danas da bi članove Pokreta Dveri koji, kako kaže, još nisu napustili predsednika tog pokreta Boška Obradovića, trebalo obavestiti da im je šef nad šefovima Dragan Ðilas.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Marković je, reagujući na navode člana Pokreta Dveri Ivana Kostića da pričama o Obradoviću pokušava da skrene pažnju javnosti sa kriminalnih afera, kazao da Srbija ima priliku da se uveri u povezanost Ðilasa i Obradovića sa kriminalnim krugovima.

- Kada bi videli prst pred okom od silne magle koju Obradović danas prodaje za račun Ðilasa, onda bi olako shvatili da za razliku od njegovih masnih izmišljotina o poštenim pripadnicima MUP-a i pravim profesionalcima, cela Srbija ima priliku da gleda i Ðilasa i Obradovića u kriminalnim krugovima - naveo je Marković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, u kojoj se obraća članovima Dveri.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

Marković tvrdi i da se Obradoviću ne može verovati na reč i to pogotovu, kako dodaje, kada loše govori o policajcima, o čemu, kaže, najbolje govori sijaset fotografija koje su se pojavile u javnosti, a na kojima su, dodaje, Ðilas i Obradović sa narkodilerima i kompromitovanim policajcima.

- Tada ćete možda razumeti i zašto vaš Obradović napada pripadnike MUP-a, koji hapse narko-dilere i kome je to zaista u interesu - zaključio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Gordan

17.12.2019 18:04

Boškić je prodao Dveri gazda Đilasu i tako su se pridružili njegovoj pogubnoj politici i sada su postali glavni promoteri nasilja i haosa u Srbiji.

Pedja

17.12.2019 18:05

Djilas se ponasa kao vodja nekog kartela. Pravi je "Capo di tuti capi"

Moby

17.12.2019 18:21

Obradovic se iskompromitovao maksimalno. O Djilasu da i ne govorim.

Ivan Jakovljevic

17.12.2019 18:21

I Bosko i Dveri su se odavno prodali Djilasu, pez pogovora slusaju svaku njegovu naredbu. Pitanje je samo za kolike pare? To Bosko najbolje zna.