Mani se ankete, kad u svakoj pobeđuješ! Jeremić izvređao Brnabićku, Šešelja i Jovanovića, a onda usledio "šah-mat"!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2019

14:31 >> 14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić je sada smislio novi način da vređa političke neistomišljenike, pa je u pokušaju da bude zanimljiv, napravio anketu u kojoj je prozvao premijerku Anu Brnabić, Čedomira Jovanvića i Vosjislava Šešelja. Međutim, ubrzo je dobio "odgovor" od Milenka Jovanova koji ga je patosirao!

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji je u nekoliko navrata na Tviteru premijerku Anu Brnabić nazivao pogrdnim imenima, nastavio je vređanje u svom maniru zbog njenog sinoćnog gostovanja u emisiji "Hit tvit", ali je potkačio i lidera SRS Vojislava Šešelja i lidera LDP Čedomira Jovanovića.

On je, naime, na svom Tviteru postavio anketu pratiocima sa pitanjem da glasaju za to "Koja od navedenih pojava izaziva najveći osećaj gnušanja ili gađenja". Ponuđeni odgovori su bili "Ana Brnabić, Vojislav Šešelj i Čedomir Jovanović".

 

 

Nedugo zatim, potpredsednik SNS Milenko Jovanov organizovao je kontra-anketu i svoje pratioce pozvao da glasaju "Koja od navedenih pojava izaziva najveći osećaj gnušanja ili gađenja", i ponudio odgovore "Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boško Obradoivić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mia

16.12.2019 18:29

Ja za ovu Jovanovu anketu ne mogu da se odlucim za jednog! Ako moze sva tri odgovora?

Odgovori 10 0
Mario

16.12.2019 18:29

Vuk je puko!

Petar986

16.12.2019 22:38

Jeremicevo vreme je proslo.

cudna suma

17.12.2019 05:58

Jeremica treba zaboraviti i ne obracati paznju na njega. nebitan je lik